Facebook

S-Kauneus

S-kauneushoitola sijaitee S-parturi-kampaamo Prisman välittömässä läheisyydessä, erillisessä rauhallisessa tilassa kauppakäytävän päässä (ilmoittautuminen S-parturi-kampaamo Prismassa). Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaita parturi-kampaamon aukioloaikojen mukaisesti. Palveluihin kuuluu myös urheiluhieronta.

Hoitolassa käytämme kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin perustuvaa Ekopharma sarjaa, joka sopii mietona ja ihoystävällisenä myös herkkäihoisille. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteet myös ihon kotihoitoon. Toisena sarjana käytämme Rosa Graf ammattikosmetiikkasarjaa, josta saatavilla myös kotihoitotuotteet.

Meikkauksissa käytämme korkealaatuista ja tutkittua värikosmetikkasarja Grimasia, joka on vahvasti ammattilaisten suosima niin kauneudenhoidossa, kuin teatterimeikeissä. Näistä laadukkaista tuotteista meiltä löytyy kattava jälleenmyyntivalikoima hämmästyttävän edulliseen hintaan!

S-Etukortilla saat bonusta kaikista palveluista ja tuotteista.

 

Olemme koonneet uusia palvelukokonaisuuksia, joita ovat:

Päiväuni 60 €

Lämmin parafiini kosteuttaa kuivaa käsien ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Parafiinin hoitaessa käsiä, tehdään intialainen päähieronta, joka rentouttaa lihasjännityksiä ja virkistää mieltä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvanlehdet ja päänalue. Hoidon päätteeksi tehdään hiuksia hemmotteleva hiustenpesu. Tämän hoidon jälkeen olo on rentoutunut, kädet silkinpehmeät ja hiukset hyvin hoidetut. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Pikafixi 60 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu antavat huolitellun ilmeen kasvoille ja helpottaa meikkausta. Kestovärjäyksen jälkeen tehdään kevyt ja raikas päivämeikki. Lopuksi pikakampaus, jolla saadaan pientä arjen luksusta.

Relax-hoito 90 €

Hemmotteleva kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon aikana tehdään rentouttava hieronta kasvojen lisäksi selälle, niskaan, käsivarsille ja jaloille. Tämän hemmottelun jälkeen olo on rentoutunut päästä varpaisiin. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Kauneusuni 90 €

Täydellinen kasvohoito on kokonaisvaltainen hoito, joka rentouttaa ja puhdistaa. Hoito sisältää kulmien muotoilun. Kasvohoidon jälkeen jalat saavat lämpimän jalkakylvyn jonka aikana hoidetaan kädet kauniiksi pikamanikyyrillä. Lopuksi lakataan varpaankynnet.

Hemmottelua päästä varpaisiin 120 €

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään rentouttava kuumakivihieronta koko vartalolle. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa sekä poistaa epäpuhtauksia elimistöstä. Hieronnan jälkeen tehdään hiusten pikahoito, jossa hierotaan hiuspohja. Lopuksi hiustenleikkaus ja föönaus. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Fix men 120 €

Perinteinen ihonpuhdistus on syväpuhdistava hoito, jossa keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Kasvojen hoidon jälkeen tehdään käsiä pehmentävä pikamanikyyri sekä perus jalkahoito, jossa käsitellään varpaankynnet ja jalkojen iho. Loppusilauksena hiusten pesu, leikkaus ja kuivatus. Tämä huoltokonaisuus on suunnattu miehille.

 

Perus palvelumme sisältökuvauksin:

Kasvohoidot

Perinteinen ihonpuhdistu/Junior ihonpuhdistus

Hoidossa keksitytään epäpuhtauksien poistoon. Tasapainottaa ja normalisoi talineritystä sekä syväpuhdistaa huokosia. Hoito tehdään mekaanisesti.

Ultraäänipuhdistus

Hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas ihoa syväpuhdistava hoito. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hemmotteleva kasvohoito

Kosteutusta ja virkistystä kasvoille ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle.

Täydellinen kasvohoito

Kokonaisvaltainen, puhdistava ja rentouttava kasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää kulmien siistimisen.

Erikoiskasvohoito

Ihon tarpeiden mukainen hoito, jossa käytetään erikoishoitotuotteita, esim. rauhoittava, puhdistava, kosteuttava, kiinteyttävä. Sisältää kulmien siistimisen sekä kasvojen lisäksi dekolteen ja päänahan hieronnan.

Ihonpuhdistuslisä

Ultraäänikasvohoidon yhteydessä tehtävä mekaaninen ihonpuhdistus.

Silmänympäryshoito

Silmänympärysihon tummuutta, turvotusta sekä juonteita häivyttävä hoito. Sopii hyvin yhdistettäväksi myös kasvohoitojen yhteyteen.

 

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien kestotaivutus

Saa omat luonnolliset ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.

Ripsien pidennys

Klassinen ripsien pidennys, jolla saa kauniit, tuuheat ja pidemmät ripset.

 

Käsihoidot

Pikamanikyyri

Nopea kynsien kaunistus lakkauksella.

Täydellinen manikyyri

Kaunistava hoito käsille ja kynsille.

 

Jalkahoidot

Rentouttava jalkahieronta kuorinnalla

Perus jalkahoito

Perusteellinen hoito, jossa käsitellään varpaankynnet ja jalkojen iho.

Hemmotteleva jalkahoito

Kokonaisvaltainen jalkahoito, jossa tehdään perushoidon lisäksi kuorinta, kynsienlakkaus ja hemmotteleva jalkojenhieronta.

Varpaankynsien lakkauslisä

Sisältää pienen kynsilakan mukaan kotiin.

 

Vartalonhoito/ hieronta

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja stressiä lieventävä hieronta, jossa käsitellään niskahartiaseudun, käsivarsien, pään ja korvanlehtien alueet.

Rentouttava hieronta 30 min

Ihon kuivaharjauksen sisältävä hieronta selän, niskan ja käsivarsien alueelle. Käy hyvin yhdistettäväksi myös kasvohoitoon.

Rentouttava kokovartalohieronta 60 min

Ihon kuivaharjauksen sisältävä hieronta koko vartalolle.

Kuumakivihieronta

Syvärentouttava, lihasjännitystä laukaiseva ja aineenvaihduntaa vilkastuttava lämpimillä kivillä tehtävä hieronta koko vartalolle.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronnasta saa apua urheilu- tai työrasituksesta johtuvaan lihaskipuun. Hieronta helpottaa myös jalkojen penikkavaivoja ja lihaskireyksiä. Urheiluhieroja käyttää tilanteen mukaan asiakkaalle soveltuvia hieronnan otteita, kuten venyttäviä otteita, riippuen hoidon tavoitteesta ja siitä mitä aluetta hierotaan.

 

Depilaatio/ karvojen poisto lämminvahalla

Häiritsevien ihokarvojen poisto lämminvahalla.

 

Meikkaukset

Asiakkaan toiveen mukaan toteutettava meikki niin arkeen kuin juhlaankin.