Facebook

S-Kauneus

S-kauneushoitolan rauhalliset hoitohuoneet sijaitsevat S-parturi-kampaamo Prisman yhteydessä, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee asiakkaita parturi-kampaamon aukioloaikojen mukaisesti. Palveluihin kuuluu myös urheiluhieronta.

Hoitolassa käytämme kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin perustuvaa Ekopharma sarjaa, joka sopii mietona ja ihoystävällisenä myös herkkäihoisille. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteet myös ihon kotihoitoon. 

Meikkauksissa käytämme korkealaatuista ja tutkittua värikosmetikkasarja Grimasia, joka on vahvasti ammattilaisten suosima niin kauneudenhoidossa, kuin teatterimeikeissä. Näistä laadukkaista tuotteista meiltä löytyy kattava jälleenmyyntivalikoima hämmästyttävän edulliseen hintaan!

S-Etukortilla saat bonusta kaikista palveluista ja tuotteista.

 

Olemme koonneet toiveiden pohjalta palvelukokonaisuuksia, joita ovat:

Päiväuni 65 €

Lämmin parafiini kosteuttaa kuivaa käsien ihoa sekä vilkastuttaa verenkiertoa. Parafiinin hoitaessa käsiä, tehdään intialainen päähieronta, joka rentouttaa lihasjännityksiä ja virkistää mieltä. Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, korvanlehdet ja päänalue. Hoidon päätteeksi tehdään hiuksia hemmotteleva hiustenpesu. Tämän hoidon jälkeen olo on rentoutunut, kädet silkinpehmeät ja hiukset hyvin hoidetut. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Pikafixi 65 €

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu antavat huolitellun ilmeen kasvoille ja helpottaa meikkausta. Kestovärjäyksen jälkeen tehdään kevyt ja raikas päivämeikki. Lopuksi pikakampaus, jolla saadaan pientä arjen luksusta.

Pikku Uumen 80 €

Hoito aloitetaan intialaisella päähieronnalla, joka rentouttaa lihasjännityksiä ja virkistää mieltä. Päähieronnan jälkeen tehdään rentouttava kokovartalohieronta rauhoittavalla eteerisellä öljyllä. Tämän hemmottelun jälkeen olo on rentoutunut ja mieli virkistynyt. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Relax-hoito 95 €

Hemmotteleva kasvohoito kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Hoidon aikana tehdään rentouttava hieronta kasvojen lisäksi selälle, niskaan, käsivarsille ja jaloille. Tämän hemmottelun jälkeen olo on rentoutunut päästä varpaisiin. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Kauneusuni 95 €

Täydellinen kasvohoito on kokonaisvaltainen hoito, joka rentouttaa ja puhdistaa. Hoito aloitetaan jalkojen kylvetyksellä, jonka aikana tehdään pikamanikyyri, kylvyn jälkeen varpaankynsien lakkaus ja lopuksi täydellinen kasvohoito. Hoito sisältää kulmien muotoilun.

Täydellinen Uumen 120 €

Hoitokokonaisuus aloitetaan jalkakylvyllä ja käsiä pehmentävällä pikamanikyyrillä, jonka jälkeen tehdään intialainen päähieronta. Kokonaisuus täydentyy rentouttavalla kuumakivihieronnalla, joka tehdään koko vartalolle ja kasvoille. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa sekä poistaa epäpuhtauksia elimistöstä. Tämän kokonaisuuden jälkeen jalat ja kädet ovat pehmeät sekä keho että mieli on täydellisen rentoutunut ja puhdistunut. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Hemmottelua päästä varpaisiin 120 €

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä, jonka jälkeen tehdään rentouttava kuumakivihieronta koko vartalolle. Kuumakivihieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja solujen aineenvaihduntaa sekä poistaa epäpuhtauksia elimistöstä. Hieronnan jälkeen tehdään hiusten pikahoito, jossa hierotaan hiuspohja. Lopuksi hiustenleikkaus ja föönaus. Sopii hyvin miehille sekä naisille.

Fix men 120 €

Perinteinen ihonpuhdistus on syväpuhdistava hoito, jossa keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Kasvojen hoidon jälkeen tehdään käsiä pehmentävä pikamanikyyri sekä perus jalkahoito, jossa käsitellään varpaankynnet ja jalkojen iho. Loppusilauksena hiusten pesu, leikkaus ja kuivatus. Tämä huoltokonaisuus on suunnattu miehille.

Saatavilla myös muita toiveiden mukaan räätälöityjä palvelukokonaisuuksia, kysy lisää asiakaspalvelustamme p. 010 762 2202.

 

Perus palvelumme sisältökuvauksin:

Kasvohoidot

Perinteinen ihonpuhdistu/Junior ihonpuhdistus

Hoidossa keskitytään epäpuhtauksien poistoon. Tasapainottaa ja normalisoi talineritystä sekä syväpuhdistaa huokosia. Hoito tehdään mekaanisesti.

Ultraäänipuhdistus

Hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas ihoa syväpuhdistava hoito. Tasoittaa pigmenttimuutoksia, kirkastaa ihon ja häivyttää juonteita. Voidaan tehdä myös sarjahoitona. Sopii kaikille ihotyypeille.

Hemmotteleva kasvohoito

Kosteutusta ja virkistystä kasvoille ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Sopii myös herkälle ja couperoottiselle iholle.

Täydellinen kasvohoito

Kokonaisvaltainen, puhdistava ja rentouttava kasvohoito. Sis. Ihon puhdistuksen mekaanisesti tai ultraäänellä. Sopii kaikille ihotyypeille. Sisältää kulmien siistimisen.

Erikoiskasvohoito

Ihon tarpeiden mukainen hoito. Hoitoon kuuluu kemiallinen AHA-happokuorinta sekä räätälöity naamio ihon vaativiinkin tarpeisiin, esim. rauhoittava, puhdistava, kosteuttava, kiinteyttävä. Sisältää kulmien siistimisen sekä kasvojen lisäksi dekolteen ja päänahan hieronnan.

Ihonpuhdistuslisä

Ultraäänikasvohoidon yhteydessä tehtävä mekaaninen ihonpuhdistus.

 

Ripset ja kulmat

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien kestotaivutus 

Saa omat luonnolliset ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Sisältää ripsien kestovärjäyksen. Huomioitavaa: öljyn ja seerumien käyttöä on vältettävä 1-2 viikkoa ennen palvelua. Palvelun suositusikäräja on yli 16-vuotiaat.

Kulmien laminointi

Tämän hetken kuumin kulmatrendi, jonka avulla kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa 6 viikon ajaksi. Laminoinnin avulla saadaan järjestykseen vallattomatkin kulmakarvat. Sisältää kulmien värjäyksen ja muotoilun.

Ripsien pidennys

Klassinen ripsien pidennys, jolla saa kauniit, tuuheat ja pidemmät ripset. Huomioitavaa: öljyn ja seerumien käyttöä on vältettävä 1-2 viikkoa ennen palvelua. Palvelun suositusikäräja on yli 16-vuotiaat.

 

Käsihoidot

Pikamanikyyri

Nopea kynsien kaunistus, jossa tehdään kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen sekä lopuksi laitetaan käsivoide.

Täydellinen manikyyri

Kaunistava hoito käsille, kynsinauhoille ja kynsille (sis. kynsien kiilloittamisen tai värittömän hoitolakan). Värilaukkaus varattavana lisäpalveluna (+7€ saat minilakan omaksi). 

 

Jalkahoidot

Rentouttava jalkahieronta (sis. kuivaharjauksen)

Perus jalkahoito

Perusteellinen hoito, jossa käsitellään varpaankynnet ja jalkojen iho.

Hemmotteleva jalkahoito

Kokonaisvaltainen jalkahoito, jossa tehdään perushoidon lisäksi kuorinta, hemmotteleva jalkojenhieronta ja kynsien kiilloittaminen tai värittön hoitolakka (värilakkauslisä +7€ saat minilakan omaksi, varattava lisäpalveluna). 

Varpaankynsien lakkauslisä

Sisältää pienen kynsilakan mukaan kotiin.

 

Vartalonhoito/ hieronta

Intialainen päähieronta

Rentouttava ja stressiä lieventävä hieronta, jossa käsitellään niskahartiaseudun, käsivarsien, pään ja korvanlehtien alueet.

Rentouttava hieronta 30 min

Ihon kuivaharjauksen sisältävä hieronta selän, niskan ja käsivarsien alueelle. Käy hyvin yhdistettäväksi myös kasvohoitoon.

Rentouttava kokovartalohieronta 60 min

Ihon kuivaharjauksen sisältävä hieronta koko vartalolle.

Kuumakivihieronta

Syvärentouttava, lihasjännitystä laukaiseva ja aineenvaihduntaa vilkastuttava lämpimillä kivillä tehtävä hieronta koko vartalolle.

 

Depilaatio/ karvojen poisto lämminvahalla tai sokerilla

Häiritsevien ihokarvojen poisto lämminvahalla tai sokerilla.

 

Meikkaukset

Asiakkaan toiveen mukaan toteutettava meikki niin arkeen kuin juhlaankin.