Facebook

Meille töihin

Kasvu tarvitsee tekijänsä. Haemme S-market Kiteen yhteyteen syksyllä avattavaan

 S-parturi-kampaamoon parturi-kampaajia.

Voit olla alan konkari, vasta valmistunut taikka jotakin siltä väliltä. Odotamme sinun olevan alasta motivoitunut ja palavasti alalle haluava. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa ja sinulla on rohkea ote asiakaspalveluun. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja joustava tiimipelaaja sekä reilu työkaveri.

Otamme joukkoomme myös viimeisen vuoden opiskelijoita, joille tarjoamme joustavaa oppisopimusmallia. Kysy joustavasta oppisopimusmallista opettajaltasi.

Mahtavan ja dynaamisen työyhteisön lisäksi tarjoamme kattavat S-ryhmän henkilöstöedut työterveyspalveluineen sekä mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja alati kehittyvää organisaatiota.

Työaika 24-35 tuntia viikossa. Tehtävässä aloitus voidaan sopia joustavasti elo-syyskuussa 2019 tapahtuvaksi. Mikäli koet olevasi tuleva työkaverimme, jätäpä hakemuksesi ja CV:si www.s-rekry.fi kautta 23.6.19 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa 13.6.2019 klo 12-15 Mari Karhu puhelimitse 010 762 2201 tai mari.karhu@sok.fi.

_________________________________________________________

Haemme S-parturi-kampaamoihin parturi-kampaajia vakituisiin työsuhteisiin

Voit olla alan konkari, vasta valmistunut taikka jotakin siltä väliltä. Odotamme sinun olevan alasta motivoitunut ja ihmisten kanssa mielellään työskentelevä rohkea asiakaspalvelija. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja joustava tiimipelaaja sekä reilu työkaveri.

Mahtavan ja dynaamisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja alati kehittyvää organisaatiota sekä kattavat S-ryhmän henkilöstöedut.

Lisätiedot ja hakeminen
Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset www.s-rekry.fi

Katso tästä kaikki avoimet työpaikat