Facebook

Meille töihin

Haemme S-parturi-kampaamo Prismaan ja Sokokseen parturi-kampaajia.

Voit olla alan konkari, juuri valmistunut parturi-kampaaja, taikka jotakin siltä väliltä. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa ja olet iloinen asiakaspalvelija, jolle onnistunut asiakaskohtaaminen on ykkösasia. Olet ahkera, oma-aloitteinen ja joustava tiimipelaaja sekä positiivinen ja reilu työkaveri, joka huolehtii osaltaan hyvästä tiimihengestä. Hoidat työsi vastuullisesti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti, ja osaat suositella asiakkaalle hänen tarvitsemiaan palveluja ja tuotteita. Odotamme sinun olevan alasta motivoitunut osaaja, joka tarjoaa ystävällistä ja yksilöllistä palvelua kaikenikäisille asiakkaillemme. Kosmetologin koulutus ja/ tai meikkausosaaminen on plussaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä arvokasta työkokemusta palveluliiketoiminnassamme. PKOlaisena saat käyttöösi myös S-ryhmän ja PKOn kattavat henkilöstöedut. Perehdytämme sinut kaikkiin tehtäviin ja erilaisiin työvuoroihin sekä opastamme onnistumisiin pitkin matkaa.

Työtunteja tarjoamme 24-37,5 h/vko. Työ parturi-kampaamoissamme on vuorotyötä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden vaihteleviin työvuoroihin ja joustavaan arkeen. Parturi-kampaajamme kuuluvat Kaupan alan TES:n C1-palkkaryhmään (kokemusvuosien mukaan 11,76-13,44 euroa/h) sekä PKO:lla kulloinkin voimassa olevan suoritepalkkiojärjestelmän piiriin. Työsuhde kestää syyskuun loppuun tai jatkuu sopimuksen mukaan.

Lisätietoja työstä antaa yksikön esimies Pia Hämäläinen p. 010 762 2205 (Prisma) ja Jenni Karttunen p. 010 762 2206 (Sokos).

Tule tiimiimme ja hae paikkaa jo tänään! Haastattelemme ja palkkaamme hakijoita jo hakuaikana.

https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/PRISMA-JOENSUU/Parturi-Kampaajia_R-8358

Ei hyvä vaan erinomainen - sellainen PKO on työpaikkana ja tuolla polulla aiomme kulkea myös jatkossa. Meidän tavoitteenamme on, että henkilöstö on tänään vielä hieman tyytyväisempää kuin eilen. Siitä on jatkuvan parantamisen periaatteessa kyse. Uskomme siihen, että työyhteisö voi olla samaan aikaan sekä tuottava että viihtyisä. Erinomainen työpaikka tehdään antamalla ihmisille mahdollisuus onnistua sekä työ- että kotielämässä. Töissä onnistuminen lähtee siitä, että jokaisella on oikeus hyvään johtamiseen. Se on selvää, että asioita johdetaan ihmisten kautta ja kaikkia kohdellaan tasavertaisesti. Olemme maakunnan suurin yksityinen työnantaja, mikä on seurausta omistajiemme valinnoista. Meihin luotetaan ja sen ansioista pystymme työllistämään noin 1 500 ihmistä.