Facebook

Meille töihin

Kasvu tarvitsee tekijänsä. Haemme S-market Kiteen yhteyteen syksyllä avattavaan S-parturikampaamoon sekä S-parturikampaamo Lieksaan

parturi-kampaajia.

Voit olla alan konkari, vasta valmistunut taikka jotakin siltä väliltä. Odotamme sinun olevan alasta motivoitunut ja palavasti alalle haluava. Työskentelet mielelläsi ihmisten parissa ja sinulla on rohkea ote asiakaspalveluun. Olet oma-aloitteinen, tunnollinen ja joustava tiimipelaaja sekä reilu työkaveri.

Otamme joukkoomme myös viimeisen vuoden opiskelijoita, joille tarjoamme joustavaa oppisopimusmallia. Kysy joustavasta oppisopimusmallista opettajaltasi.

Mahtavan ja dynaamisen työyhteisön lisäksi tarjoamme kattavat S-ryhmän henkilöstöedut työterveyspalveluineen sekä mahdollisuuden olla osana kasvavaa ja alati kehittyvää organisaatiota.

Työaika 24-35 tuntia viikossa. Tehtävässä aloitus voidaan sopia joustavasti elo-syyskuussa 2019 tapahtuvaksi. Mikäli koet olevasi tuleva työkaverimme, jätäpä hakemuksesi ja CV:si www.s-rekry.fi kautta 15.9.19 mennessä.  Lisätietoja tehtävästä antaa 22.8.2019 klo 12-15 ja 6.9.2019 klo 12-15 Mari Karhu puhelimitse 010 762 2201 tai mari.karhu@sok.fi.

_________________________________________________________

Katso tästä kaikki avoimet työpaikat