VuoronumeroAjanvaraus
Ajanvaraus puhelimitse
Parturi-kampaamo ja kauneushoitola

KAUNEUDEN ASIANTUNTIJAT APUNASI

LÄMMINHENKISTÄ KAUNEUSHOITOLAN PALVELUA

Kauneushoitola Joensuu ja Lieksa

Aina ammattitaidolla

S-parturi-kampaamon yhteydessä toimivan S-kauneushoitolan kauneuspalvelut sekä laadukkaat kotihoitotuotteet ovat saatavilla kahdessa toimipisteessä Joensuussa, Prismassa ja Sokoksessa, sekä Lieksassa S-marketin yhteydessä. Käytössämme on kotimainen, ammattilaistasoinen Ekopharma-kosmetiikkasarja, josta saatavilla laaja valikoima luonnonkosmetiikkaa myös kotihoitoihin.

Koulutetut kosmetologit tarjoavat yksilöllisiä palveluita, olipa toiveena kasvohoito, ripsien ja kulmakarvojen käsittely, ripsienpidennys, käsihoito, kosmeettinen jalkahoito, jalkojen terveyttä edistävä jalkahoito, vartalohoito, depilaatio/ihokarvojen poisto tai meikkauspalvelu. Tiloissamme on helppo liikkua.

Olet meille tervetullut!

S-kauneushoitolan hinnasto

S-Kauneushoitola

Kauneushoitolan palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kauniin ihon salaisuus piilee hyvässä ihon hoidossa. Ylläpidä ihon luonnollista raikkautta kosmetologin toteuttamalla kasvohoidolla. Osaavat kosmetologiemme auttavat sinua ihosi hoidossa.

Hinnasto

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen kestokäsittelyt on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja saada kasvoihin ilmekkyyttä.

Hinnasto

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset saavat silmäsi säihkymään ja erottumaan − myös ilman meikkiä.

Hinnasto

Käsihoidot

Käsihoidot

Kädet ovat käyntikorttimme -sanotaan. Teemme nopeaan siistimiseen tarkoitettua sekä hoidollisia ja rentouttavia käsihoitoja, kumman sinä haluat?

Hinnasto

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmetologiemme käsissä jaloistasi tulee huolitellut näköiset ja ihanan pehmoiset, tuon vaikutuksen voit kokea pitkään hoidon jälkeenkin. Halutessasi voit valita myös pelkän jalkojen rentouttavan hieronnan arjen hemmotteluun.

Hinnasto

Jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot

Jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot

Jalkojen hoito on osa terveydenhoitoa. Jalkaterveyttä edistäviin hoitoihimme kuuluu iho- ja kynsimuutosten tutkiminen, ulkoinen hoitaminen, omahoidon ohjeistaminen.

Hinnasto

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Hyvinvointia keholle ja mielelle. Vartalohoitomme ovat suunniteltu rentouttamaan ja poistamaan stressiä sekä kireyksiä kehosta. Tutustu hierontoihimme.

Hinnasto

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä häiritsevien ihokarvojen poistoon, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Hinnasto

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen. Toteutamme yksilölliset meikit asiakkaan toiveet huomioiden, niin arkeen kuin juhlaan.

Hinnasto

Tutustu töihimme Instagramissa

#sparturikampaamo #skauneushoitola