VuoronumeroAjanvaraus
Ajanvaraus puhelimitse
S-Parturikampaamot

KAUNEUDEN ASIANTUNTIJAT APUNASI

LÄMMINHENKISTÄ KAUNEUSHOITOLAN PALVELUA

Kauneushoitolan palvelut Joensuussa ja Lieksassa

Aina ammattitaidolla

Koulutetut kosmetologimme kuuntelevat toiveesi, tutkivat ihosi kunnon, hoitavat yksilöllisesti ja neuvovat kotihoitotuotteiden valinnassa. Käytössämme on kotimainen Ekopharma ammattikosmetiikkasarja, josta saatavilla laaja kotihoitovalikoima luonnonkosmetiikkaa.

Palveluihimme kuuluvat mm. kasvohoidot, ripsien ja kulmien käsittelyt, käsihoidot, kosmeettiset jalkahoidot, jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot, hieronnat, depilaatiot ja meikkauspalvelut.

S-kauneushoitolat toimivat S-parturikampaamoiden yhteydessä Joensuussa ja Lieksassa. Olet meille Tervetullut!

S-kauneushoitolan hinnasto

S-Kauneushoitola

S-kauneushoitolan palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoidot

Kauniin ihon salaisuus piilee hyvässä ihon hoidossa. Ylläpidä ihon luonnollista raikkautta kosmetologin toteuttamalla kasvohoidolla. Osaavat kosmetologiemme auttavat sinua ihosi hoidossa.

Hinnasto

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen kestokäsittelyt on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja saada kasvoihin ilmekkyyttä.

Hinnasto

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset

Ripsienpidennykset saavat silmäsi säihkymään ja erottumaan − myös ilman meikkiä.

Hinnasto

Käsihoidot

Käsihoidot

Kädet ovat käyntikorttimme -sanotaan. Teemme nopeaan siistimiseen tarkoitettua sekä hoidollisia ja rentouttavia käsihoitoja, kumman sinä haluat?

Hinnasto

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmeettiset jalkahoidot

Kosmetologiemme käsissä jaloistasi tulee huolitellut näköiset ja ihanan pehmoiset, tuon vaikutuksen voit kokea pitkään hoidon jälkeenkin. Halutessasi voit valita myös pelkän jalkojen rentouttavan hieronnan arjen hemmotteluun.

Hinnasto

Jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot

Jalkaterveyttä edistävät jalkahoidot

Jalkojen hoito on osa terveydenhoitoa. Jalkaterveyttä edistäviin hoitoihimme kuuluu iho- ja kynsimuutosten tutkiminen, ulkoinen hoitaminen, omahoidon ohjeistaminen.

Hinnasto

Vartalohoidot

Vartalohoidot

Hyvinvointia keholle ja mielelle. Vartalohoitomme ovat suunniteltu rentouttamaan ja poistamaan stressiä sekä kireyksiä kehosta. Tutustu hierontoihimme.

Hinnasto

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Depilaatiot/ ihokarvojen poisto

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä häiritsevien ihokarvojen poistoon, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi.

Hinnasto

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen. Toteutamme yksilölliset meikit asiakkaan toiveet huomioiden, niin arkeen kuin juhlaan.

Hinnasto

S-mobiilikupongilla

Perushoito jaloille 45€ (norm. 52€)

Hyvin hoidetut jalat hellivät kehoa ja mieltä. Hoidata jalkasi ammattilaisen käsittelyssä kuntoon. Perushoitoon sisältyy jalkakylpy, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kovettumien poisto sekä hoitovoide.

Lataa S-mobiili

Super suosittu

Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

Ripsien kestotaivutuksella saa omat luonnolliset ripset näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Ripsien kestotaivutus kestää 4-12 viikkoa riippuen ripsien uusiutumisesta. Kulmien laminoinnin avulla kulmista saadaan näyttävät ja siistit jopa 6 viikon ajaksi. Sen avulla saadaan järjestykseen vallattomatkin kulmakarvat. Sisältää ripsien ja kulmien värjäyksen ja kulmien muotoilun.

Huomioitavaa: öljyn ja seerumien käyttöä on vältettävä 1-2 viikkoa ennen palvelua. Palvelun suositusikäraja on yli 16-vuotiaat.

Varaa aika

Tutustu töihimme Instagramissa

#sparturikampaamo #skauneushoitola