VuoronumeroAjanvaraus
Ajanvaraus puhelimitse
Parturi-kampaamo ja kauneushoitola

MEILLÄ HIUKSESI OVAT OSAAVISSA KÄSISSÄ

YSTÄVÄLLISTÄ PALVELUA KOKO PERHEELLE

Parturi-kampaamo Joensuu, Kitee, Lieksa ja Nurmes

Aina ammattitaidolla

Osana Pohjois-Karjalan Osuuskauppaa toimivat S-parturi-kampaamot tarjoavat monipuoliset parturi- ja kampaamopalvelut Joensuussa Prismassa ja Sokoksessa, sekä S-markettien yhteydessä Kiteellä ja Lieksassa. Uusin toimipiste on avattu Bomballe Nurmekseen. Ammattitaitoiset parturi-kampaajat toteuttavat asiakkaiden toiveet yksilöllisesti, olipa kyseessä hiusten leikkaus tai värjäys, vaalennuskäsittely, permanentti tai tukikäsittely, hiustenpesu tai hoitokäsittely, kampaus, ripsien tai kulmakarvojen käsittely, meikki tai partakäsittely.

Hiusten käsittelyssä suositaan kotimaisia, tuoksuttomia tuotteita. Meillä on laaja valikoima hiusten hoito- ja muotoilutuotteita, joista autamme valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet. Parturiin voi saapua myös ilman ajanvarausta vuoronumerolla ja meillä hoituvat mutkattomasti hiustenleikkuut, hiusten pikahoitokäsittelyt sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilut. Tiloissamme on helppo liikkua.

Olet meille tervetullut!

S-parturi-kampaamon hinnasto

S-Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamon palvelut

Hiusten leikkaukset

Hiusten leikkaukset

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinulle sopivan leikkauksen hiuksiisi. Palveluihimme kuuluvat kaikki hiustenleikkaukset siistimisleikkauksista mallinmuutosleikkauksiin.

Hinnasto

Hiusten värjäykset

Hiusten värjäykset

Jatkuvasti kouluttautuva henkilökuntamme toteuttaa yksilölliset ja monipuoliset värikäsittelyt asiakkaan toivomuksen tai yhdessä suunnitellun lopputuloksen mukaan.

Hinnasto

Hiusten vaalennuskäsittelyt

Hiusten vaalennuskäsittelyt

Olemme apunasi niin luonnollisen vaalennuksen, että suuremmankin vaalennustarpeen tai toiveen toteuttamisessa. Vaalennukset toteutamme aina hiusten hyvää kuntoa kunnioittaen.

Hinnasto

Permanentit ja tukikäsittelyt

Permanentit ja tukikäsittelyt

Suunnittelemme ja toteutamme kaikenlaiset kiharakäsittelyt perinteisestä permanentista volyymia antaviin laineisiin.

Hinnasto

Kampaukset

Kampaukset

Meiltä saat juhlakampaukset kaikenlaisiin juhliin taikka arjen iloksi.

Hinnasto

Hiusten pesu ja hoitokäsittelyt

Hiusten pesu ja hoitokäsittelyt

Hiusten ja hiuspohjan hoidolla voidaan hoitaa hiuspohjan kutinaa ja kuivuutta, sekä saada hiuksiin ilmavuutta, sileyttä tai kiiltoa. Hoitokäsittely on myös loistava tapa hemmotteluun.

Hinnasto

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen käsittelyt

Ripsien ja kulmakarvojen kestokäsittelyt on helppo ja huoleton tapa kaunistautua ja saada kasvoihin ilmekkyyttä.

Hinnasto

Meikkauspalvelut

Meikkauspalvelut

Onnistunut meikki on kantajansa näköinen. Toteutamme yksilölliset meikit asiakkaan toiveet huomioiden, niin arkeen kuin juhlaan.

Hinnasto

Partakäsittelyt

Partakäsittelyt

Osaavat parturimme toteuttavat monipuolisesti partakäsittelyjä, kuten trimmausta, muotoilua, veitsiajoja, sekä parran värjäyksiä.

Hinnasto

Tutustu töihimme Instagramissa

#sparturikampaamo #skauneushoitola